JUMBO MAIL


Da li ste ikada htjeli poslati nekome neku igru, pjesmu, aplikaciju ili video preko neta? Ako je vaš odgovor potvrdan onda znate da e-mail privitci imaju ograničenje datoteke do 10 Mb veličine. Pitali ste se a što sada? Odgovor je Iskon Jumbo mail.

JUMBO mail je besplatni Iskonov servis za slanje velikih datoteka koje nije moguće slati kao privitak (attachment) u e-mailu.

Slanje datoteka ovim servisom brzo je i pouzdano, a omogućeno je hrvatskim internet korisnicima, dok je download datoteka omogućen svima.

Nakon što pošaljete datoteku, na e-mail ćete primiti potvrdu o slanju i link na vašu datoteku. I primatelj/lji će također dobiti e-mail poruku s linkom na datoteku, koja je na Iskonovom serveru dostupna za download 10 dana.JUMBO mail servis ima antivirusnu zaštitu kojom se provjeravaju sve datoteke koje prolaze kroz ovaj servis. Uslugu JUMBO mail servisa možete koristiti neograničeno.

Možete slati fotografije, glazbu, nacrte, grafikone i ostale dokumente; datoteka koju šaljete može biti veličine do 700 MB.

Moguće je najviše do 20 downloada iste datoteke.


Napisao: T. Cundić