OSVRT NA DRŽAVNU DOMIJADU U ROVINJU 2019



Kao što već svi znate, ove godine smo se napokon i mi uspjeli plasirati na Državnu domijadu u stolnom tenisu u Rovinju. Nakon podosta duge “vladavine“ Učeničkog doma Športske gimnazije, ove godine smo mi uspjeli preuzeti tron. Dobra ekipa, ugodno druženje, sportske taktike, stručno vodstvo i na kraju krajeva i treninzi, kako u domu tako i izvan njega, rezultirali su ovom našem uspjehu. Jako smo sretni i ponosni što smo uspjeli u onom što smo priželjkivali već nekoliko godina i napokon se to ostvarilo.

U Rovinju je bilo sve savršeno, jedno predivno iskustvo koje ćemo nas trojica pamtit zauvijek. Nakon  glavnog dijela zbog kojeg smo i došli, slijedilo je druženje i zabavljanje s prijateljima, stekli smo nova poznanstva i prijateljstva kojih ćemo se uvijek sjećati. Naše druženje zadnji dan u sobi trajalo je do ranih jutarnjih sati (hahaha) i bilo je jako lijepo i nezaboravno.

Željeli bi smo se zahvaliti odgajatelju Ranku Ceraju i vanjskom voditelju Miri Bartolu na svim korisnim savjetima, kako u vezi stolnog tenisa tako i u vezi daljnjeg života, na trudu koji su oni uložili u sve to. Nadamo se da ih nismo razočarali i da smo ispunili njihova očekivanja. Još jednom hvala na svemu, bilo nam je jako lijepo i nadamo se da ćemo sljedeće godine ponoviti ovaj uspjeh i pokazati da smo s razlogom prvaci.

Vole vas vaši učenici: Ivan Živko, Robert Kljaić i Domagoj Kramarić